fbpx
Сьогодні
16:59 31 Січ 2024

У Криму лунають вибухи. Рух авто Кримським мостом тимчасово перекрито

Сьогодні вдень, 31 січня, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи Їх було чути в районі міст Севастополь та Саки.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на "Суспільне Крим".

За словами жителів Севастополя, в місті було чути кілька вибухів.

"В Євпаторійському районі біля міста Саки чути вибух", – йдеться в повідомленні.

"Було чутно вибух, можливо ППО. Зі сторони міста було добре чути", — сказав місцевий житель Суспільному Крим.

вибухи в Криму

Окупаційний губернатор Севастополя Михайло Развожаєв написав на своєму каналі у Telegram, що дим у районі Севастопольської бухти — це нібито "військові використовують табельні засоби маскування".

Крім того, у Telegram-каналі "Кримський вітер" опублікували кадри, на яких, попередньо, показаний слід від ракети, що нібито летить у бік міста Севастополь. Також у мережі розповідають про потужні вибухи у Гвардійському та стрілянину у Феодосії.

"У Гвардійському теж чули два оглушувальні вибухи. І зробили фото інверсійного сліду ракети… У Феодосії теж стріляють", – йдеться у повідомленні.

Кримські пропагандистські медіа повідомляють про роботу ППО у районі населених пунктів Саки, Роздольне та Феодосія. Рух автотранспорту Кримським мостом перекрито.

Перед цим представники окупаційної "адміністрації" у Криму оголошували повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Крім того, перекривався проїзд Кримським мостом. Місцеві гауляйтери в мережі заявляли про "режим маскування" цього об'єкта.

Останні атаки БпЛА по території росії

Нагадаємо, в ніч на 19 січня у місті Клинці Брянської області спалахнула потужна пожежа на нафтобазі

У ГУР пояснили, що атака на пороховий завод під Тамбовом та нафтобазу під Брянськом завдала шкоди російським окупантам. Зокрема, це ускладнює логістику ворога та зриває графіки постачання.

Окрім того, 18 січня російська сторона заявила про так звану "спробу атаки" на нафтобазу в Санкт-Петербурзі.

Втім, джерела ЗМІ в спецслужбах підтвердили атаку, заявивши, що це була спецоперація Головного управління розвідки Міноборони, яка пройшла успішно. На додаток, співрозмовник заявив, що є підтвердження влучань по цілях.

Зауважимо, що йдеться про атаку на нафтогазову компанію "Петербурзький нафтовий термінал". Це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні.

Також у ніч на 16 січня у російській федерації дві області, Воронезьку та Бєлгородську, атакували 12 ударних безпілотників.

До того ж 4 січня на півострові Крим у тимчасово окупованих Севастополі, а також Євпаторії прогриміли вибухи: очевидці стверджують про "прильоти", а російське міноборони про збиття 10 ракет.

Також увечері 4 січня на півострові Крим у тимчасово окупованих Саках прогриміли вибухи, окупанти скаржилися на чергову "атаку".

У тимчасово окупованому Криму Сили оборони України вразили радіолокаційну станцію системи протиповітряної оборони російських окупантів. Ворожа ціль була розміщена біля селища Роздольне.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: