fbpx
Сьогодні
Відео 22:59 04 Січ 2024

Вибухи пролунали у російському Новоросійську та в Криму вдруге за день

Фото: Кримський вітер

Увечері 4 січня на півострові Крим у тимчасово окупованих Саках прогриміли вибухи, окупанти скаржаться на чергову "атаку".

Про це пишуть Крим.Реалії, так званий глава російської адміністрації Саків Олександр Овдієнко, паблік "Кримський вітер"

Місцеві пабліки повідомили про вибухи у Саках. Овдієнко пише про "атаку" на узбережжі Саки – Євпаторія. Крім того, місцеві в Телеграм пишуть про спроби Чорноморського флоту "відбити атаку" біля Севастополя.

Кримські пабліки повідомляють про вибухи в районі Керченської протоки, називають це "роботою ППО", окупанти також перекрили Керченський міст.

Також повідомляється у вибухах у районі Севастополя та Новоросійська. У соцмережах публікують ймовірне фото роботи ППО у Новоросійську.

"Кажуть, стріляли українською ракетою, але поки незрозуміло, збили чи вона потрапила в ціль", – йдеться в повідомленні.

"Не викладаємо в коментарі фото / відео… Зберігаємо спокій", – пише ТГ-канал "ЧП Новороссийск" під аналогічним кадром, але заретушованим.

Тим часом в мережі повідомляють про роботу ППО та вибухи в Новоросійську через нібито ракетний удар.

"На Новоросійськ ракетна атака. Вибухи. Працює ППО", – пишуть місцеві пабліки.

Представники влади Краснодарського краю та Новоросійська зокрема поки ніяк не коментують вечірню "бавовну" у місті.

Новоросійськ

Ймовірне фото роботи ППО у Новоросійську. Фото: Кримський вітер

Нагадаємо, що на півострові Крим у тимчасово окупованих Севастополі, а також Євпаторії прогриміли вибухи: очевидці стверджують про "прильоти", а російське міноборони про збиття 10 ракет.

Перед оголошенням повітряної тривоги, окупаційна влада перекрила рух Кримським мостом.

Варто зазначити, що наразі офіційні особи, чи військове командування України жодним чином не коментувало ситуацію. Також тишу зберігає окупаційна так звана "влада".

У соцмережі повідомили про влучання у військову частину.

4 січня Повітряні сили ЗСУ провели успішну операцію в Криму: в тимчасово окупованих Севастополі та Євпаторії  пролунали вибухи, очевидці оприлюднили відео влучань.

Своєю чергою у ЗСУ теж повідомили, що близько 15.00 Збройні сили України уразили командний пункт з'єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Що відомо про знищення російських кораблів Силами України

Зазначимо, що загалом у Криму все частіше чують вибухи. Наші захисники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так у жовтні 2022 року морські дрони Служби безпеки України атакували кораблі Чорноморського флоту рф у Севастопольській бухті, пошкодивши зокрема фрегат "Адмирал Макаров".

Загалом у 2023 році дрони СБУ уразили:

Своєю чергою начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що Сили оборони України здатні за необхідності уразити противника на будь-якій частині тимчасово захопленого росією Криму. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: