fbpx
Сьогодні
13:55 20 Січ 2024

У Повітряних Силах стверджують, що окупанти наситили ППО Крим та фронт, а далі – прохідний двір

Фото: Фокус

Окупанти стягнули сили протиповітряної оборони на півострів Крим та на передову, однак для цього забрали їх з інших регіонів російської федерації.

Про це заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в інтерв'ю Focus.

Полковник повідомив, що російські загарбники всю лінію зіткнення наситили ППО на 100%. Також, з його слів, Крим насичений взагалі на 200%.

"Але бачите, що решта російської території не так вже і насичена засобами ППО.

Там взагалі прохідний двір. Москва, Петербург, бункери путіна будуть чимось захищені більш-менш, але дрони українського виробництва долітають і до Москви, і до Пітера, і до інших нафтобаз. Це дуже добрий знак", зауважив Ігнат.

Речник ПС ЗСУ також додав, що пересічні росіяни почали відчувати все більш гіркий присмак війни.

"Росіяни думали, що "СВО идет по плану", що війна їх не торкнеться. Тепер торкається всіх. Це отримували і ми, на жаль, протягом цих двох років — пожежі, руйнування і смерті. Тепер отримають і вони…", підкреслив Ігнат.

Також полковник наголосив, що йому б хотілося, щоб мільйон українських дронів полетів та поклав їх всіх аж до Уралу.

"Але ми ж розуміємо, що можливості не безмежні і у нас, і у країн-партнерів", резюмував Ігнат.

Останні атаки БпЛА по території росії

Нагадаємо, в ніч на 19 січня у місті Клинці Брянської області спалахнула потужна пожежа на нафтобазі

У ГУР пояснили, що атака на пороховий завод під Тамбовом та нафтобазу під Брянськом завдала шкоди російським окупантам. Зокрема, це ускладнює логістику ворога та зриває графіки постачання.

Окрім того, 18 січня російська сторона заявила про так звану "спробу атаки" на нафтобазу в Санкт-Петербурзі.

Втім, джерела ЗМІ в спецслужбах підтвердили атаку, заявивши, що це була спецоперація Головного управління розвідки Міноборони, яка пройшла успішно. На додаток, співрозмовник заявив, що є підтвердження влучань по цілях.

Зауважимо, що йдеться про атаку на нафтогазову компанію "Петербурзький нафтовий термінал". Це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні.

Також у ніч на 16 січня у російській федерації дві області, Воронезьку та Бєлгородську, атакували 12 ударних безпілотників.

До того ж 4 січня на півострові Крим у тимчасово окупованих Севастополі, а також Євпаторії прогриміли вибухи: очевидці стверджують про "прильоти", а російське міноборони про збиття 10 ракет.

Також увечері 4 січня на півострові Крим у тимчасово окупованих Саках прогриміли вибухи, окупанти скаржилися на чергову "атаку".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: