fbpx
Сьогодні
19:42 10 Вер 2023

На Донеччині Сили оборони взяли під контроль частину Опитного, – начальник МВА Авдіївки

English version here

Сили оборони провели успішну операцію у Донецькій області та взяли під контроль частину Опитного, що на південь від Авдіївки. У місті ведуться бої.

Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону, цитує Рубрика.

"В цілому ситуація по лінії оборони навколо міста (Авдіївки – ред.) залишається дуже напруженою. Ворог тисне з півночі від міста. З півдня, в районі Опитного маємо успіх. І він, на мій погляд, дуже суттєвий. Трошки ворог проспав, відверто кажучи, цей південний напрямок.

Дві доби тому вони вели дуже потужні активності на північ від міста. Коли вони були сконцентровані на півночі від міста в своїх штурмових діях, хлопці (Сили оборони – ред.) провели, на мій погляд, блискавичну штурмову операцію, і частину Опитного все-таки наші хлопці зайняли, закріпились. І ведуться вже бої в самому населеному пункті.

Сподіваємося, що найближчим часом село Опитне буде повністю під контролем Збройних сил України", – розповів Віталій Барабаш.

скриншот deepstatemap.live

Що відомо про контрнаступ Збройних сил України

За даними Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Захисникам доводиться стикатися з сильно замінованими територіями та добре збудованими укріпленнями ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: