fbpx
Сьогодні
10:54 28 Кві 2024

Смертельний інцидент: у Німеччині загинули два українці, підозрюваний – росіянин

Фото: Jakub Orzechowski / Agencja Wyborcza.pl

У Баварії Федеративної Республіки Німеччини поліція повідомила про смертельний інцидент, що стався перед торговим центром у місті Мурнау, внаслідок якого померли двоє громадян України: у вбивстві підозрюють громадянина росії.

Про це повідомляють у поліції, "Європейська правда".

Як розповіли німецькі правоохоронці, сповіщення про двох чоловіків з тяжкими пораненнями у Мурналу надійшло близько 17:20 у суботу.

На час приїзду медиків один чоловік вже помер. Другий, що теж мав тяжкі поранення, невдовзі помер у лікарні.  

Загиблі виявилися 23-річним та 36-річним громадянами України, які проживали у сусідньому районі Гарміш-Партенкірхен.

Після негайних слідчих дій неподалік від місця події затримали 57-річного підозрюваного – громадянина росії, чоловіка затримали у нього вдома.

Кримінальна поліція під керівництвом прокуратури Мюнхена розслідує подію як подвійне вбивство. Прокуратура просить суд обрати запобіжним заходом арешт, питання розглянуть вже у неділю.

Правоохоронці намагаються встановити загальні обставини події та можливі мотиви. У зв'язку з цим шукають свідків, які можуть повідомити будь-яку корисну інформацію.

Трагічні інциденти з українцями за кордоном

Нагадаємо, що у німецькому Дюссельдорфі, 10 лютого, невідомі вбили 17-річного баскетболіста юнацьких збірних України Володимира Єрмакова. Убивство сталося на національному ґрунті. МЗС України взяло на особливий контроль розслідування вбивства  спортсмена. Наразі вже відомо, що нападника затримали.

Також у  березні на дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм у Німеччині поліція виявила тіло 27-річної українки, яка жила в будинку для біженців. Її мати й пʼятитижневе немовля зникли.

Згодом знайшли тіло матері вбитої українки – Марини Стеценко, повідомляє німецьке видання Bild з посиланням на місцеву поліцію. Матір вважали головним свідком вбивства, але виявилося, що жінку теж вбили.

Окрім того, влітку минулого року в норвезькому місті Берген убили 30-річну українку. Катерину Кожому знайшли в готелі з багатьма ножовими пораненнями.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: