fbpx
Сьогодні
22:57 29 Чер 2023

Президент: насичений день та є новини про просування українських захисників

Фото: Офіс Президента

29 червня Глава держави провів насичений день у переговорах та зустрічах, взяв участь у перемовинах про початок перемовин щодо вступу України в Європейський Союз іта про подальшу підтримку з боку Сполучених Штатів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на вечірнє звернення Володимира Зеленського.

засіданні Європейської Ради вже традиційно для України бути серед членів Євросоюзу. Порядок денний очевидний: наш захист у цій війні, наш шлях до перемоги, підтримка від наших партнерів…

Україна впливає на силу Європи – це факт. І цьогоріч настав час на основі цього та інших подібних фактів посилити єдність у Європі – зокрема, початком переговорів про членство України в Євросоюзі", зауважив Президент.

Український лідер сказав, що це був насичений день, який завершився його зустріччю з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком.

У Президента цього дня була зустріч:

"Я вдячний усім, хто працює заради України, українців, хто зберігає та створює нові робочі місця, хто сплачує податки і хто вже готується до нашого відновлення – до масштабної програми трансформації України, яку ми реалізуємо обов'язково після нашої перемоги.

І звичайно, наші воїни, наш захист. Я дякую кожному і кожній, хто захищає нашу державу! Дякую всім, хто зараз у бою, хто сьогодні дав нам найкращу новину – про просування вперед українських позицій. Слава вам, наші герої!

Дякую всім у світі, хто нам реально допомагає!", резюмував Глава держави.

Як писала Рубрика, Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що захисники Збройних сил України просуваються вперед на Бахмутському напрямку та показав знищення міномета "Васільок" і складу БК окупантів.

Раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Сили оборони України мають успіхи на півдні та сході країни, на Бердянському напрямку є просування 1300 м, у напрямку Кліщіївки просунулись на 1200 м, у напрямку Курдюмівки – на 1500 м.

Нагадаємо, Зеленський також очікує, що Європейський Союз із 15 вересня скасує обмеження на імпорт української сільськогосподарської продукції.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: