fbpx
Сьогодні
19:55 29 Кві 2024

Волейбольний клуб "Житичі-Полісся" завершив сезон 2023/24 двома бронзовими перемогами

English version here

Житомирська чоловіча волейбольна команда «Житичі-Полісся», генеральним партнером якої виступає компанія BGV Group Management Геннадія Буткевича, завершила свій сезон 2023/24 двома перемогами — команда стала бронзовими призерами Кубку України та Суперліги-Дмарт.

11 квітня у вирішальному матчі із ВСК «Юридична Академія» клуб «Житичі-Полісся» здобув «бронзу» Суперліги-Дмарт сезону 2023/24. Матч завершився впевненим результатом 3:0. Цей успіх підтверджує стійкість команди та її здатність конкурувати на найвищому рівні із сильними суперниками, адже всього у Суперлізі-Дмарт брали участь 9 команд із 8 областей.

17 березня команда «Житичі-Полісся» у матчі із ВСК «Юридична Академія» також здобули третє почесне місце у Кубку України, продемонструвавши свою цілеспрямованість на українській волейбольній арені. Варто додати, що за результатами чемпіонату гравець житомирського клубу Микола Рудницький був визнаний найкращим центральним-блокуючим.

Волейбольний клуб «Житичі-Полісся», генеральним партнером якого виступає BGV, завершив сезон 2023/24 двома бронзовими перемогами

Згадуючи про результативний сезон, головний тренер Сергій Терейковський висловив вдячність гравцям, усій команді клубу, партнерам та головне – захисникам: «По-перше, хочу зазначити, що завдяки зусиллям керівництва команди та генерального партнера BGV Group Management було суттєво покращено умови підготовки команди до участі у змаганнях національного та міжнародного рівнів. Ми придбали сучасне обладнання для аналітико-тактичної роботи, надсучасну програму для ведення статистики. Це все допомогло нам протягом сезону вивчати команди, аналізувати наші помилки – як командні, так і кожного гравця. У нас була змога займатись в одному з найкращих тренажерних залів Житомирщини, ми покращили медичну та реабілітаційну базу. Команда стабільно тренувалася в одному ігровому залі, а це надзвичайно важливо для підготовки та комфорту гравців. Спільно з партнерами ми також провели модернізацію інвентарю для тренувань: оновили волейбольне обладнання для підготовки команди. Окремо дякуємо нашим Збройним силам України та всім причетним людям, які наближають перемогу над країною-агресором. Низький уклін Вам!».

Поза цим за результатами сезону троє гравців із «Житичі-Полісся» потрапили до розширеного списку кандидатів на перегляд у збірну, який опублікувала Федерація волейболу України. Це Віктор Шаповал, Микола Рудницький та Микита Лубан.

Волейбольний клуб «Житичі-Полісся», генеральним партнером якого виступає BGV, завершив сезон 2023/24 двома бронзовими перемогами

Протягом усього сезону гравці демонстрували високі результати та видовищні матчі. Окрім двох бронзових перемог на всеукраїнських змаганнях, команда із Житомира «Житичі-Полісся» у сезоні 2023/24  вперше за всю історію існування клубу взяла участь в одному з найпрестижніших європейських турнірів — Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ). Це була перша участь у міжнародному змаганні. В одному з матчів команда отримала перемогу, а в матчі відповіді зазнала поразки.

Після успішного завершення сезону гравці та колектив клубу «Житичі-Полісся» дивляться у майбутнє з оптимізмом і рішучістю, прагнучи примножувати свої перемоги та удосконалювати гру й надалі.

Партнерський матеріал

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: