fbpx
Сьогодні
Відео 11:24 29 Чер 2023

Маємо просування українських військ вперед під Бахмутом, - Сирський

Фото: GETTY IMAGES

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що захисники Збройних сил України просуваються вперед на Бахмутському напрямку та показав знищення міномету "Васільок" і складу БК окупантів.

Про це Сирський повідомив у Telegram, пише Рубрика.

"Працюють 45 ОАБр та 57 ОМПБр. На Бахмутському напрямку був знищений міномет "Васільок" і склад БК".

Деталі: За його словами, Сили оборони мають просування вперед на Бахмутському напрямку, яке продовжується. "Рухаємось", – наголосив командувач.

Довідка

Перед цим заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що Сили оборони України мають успіхи на півдні та сході країни, на Бердянському напрямку є просування 1300 м, у напрямку Кліщіївки просунулись на 1200 м, у напрямку Курдюмівки – на 1500 м.

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби на Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки, Богданівки та Білої Гори. Завдав авіаційного удару біля Нью-Йорка Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали близько 15 населених пунктів, серед яких Васюківка, Оріхово-Василівка, Маркове, Хромове, Часів Яр, Іванівське, Озарянівка та Південне.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: