fbpx
Сьогодні
18:46 19 Гру 2023

Я впевнений, що США нас не зрадять і те, про що ми домовилися буде виконано в повному обсязі, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що впевнений у Сполучених Штатах Америки і тому Україна отримає повну підтримку та фінансову допомогу.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресконференцію президента України Володимира Зеленського.

"Що стосується фінансової допомоги. Працюємо дуже сильно над цим. Я впевнений, що США нас не зрадять і те, про що ми домовилися в США буде виконано в повному обсязі", – сказав Зеленський.

Президент зауважив, що впевнений в тому, що Україна отримає фіндопомогу від США. Окрім того, в США знають, як вплине підтримка на боєздатність та оборону України.

"Мені здається, я знайшов порозуміння з Байденом і обома палатами. Подивимось", – підкреслив він.

Зеленський пресконференція

Зеленський додав, що Україна вже досягла однієї перемоги з ЄС — офіційного початку переговорів щодо вступу до Євросоюзу. Президент вважає, що питання щодо 50 мільярдів євро, виділення яких зараз блокує Угорщина, теж «вже досягли» результатів.

«Питання зараз якогось відповідного часу», — додав він.

Він додав, що 1,5 мільярда євро від ЄС очікуються вже цього тижня.

Зеленський

«А щодо 50 мільярдів, я впевнений, рішення буде ухвалене найближчим часом, коли вони (представники ЄС – ред.) будуть збиратися. Є там організаційні питання і ніхто не завадить. Сьогодні у нас зроблені механізми, що навіть якщо буде підтримка пакета 50 мільярдів "мінус один", знайдуться інші інструменти для того, щоб Україна отримала ці кошти», — сказав Зеленський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський, 19 грудня, дав велику пресконференцію. Зустріч з журналістами присвячена підсумкам 2023 року.

Зеленський зробив низку заяв: 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: