fbpx
Сьогодні
20:40 19 Гру 2023

Президент: відкриття аеропорту "Бориспіль" говоритиме про те, що Україна перемагає

Президент Український Володимир Зеленський заявив, що Україна працює над можливістю відновити авіапольоти до міжнародного аеропорту "Бориспіль" на Київщині.

Про це глава держави повідомив під час пресконференції 19 грудня, пише Рубрика.

Польський журналіст запитав Зеленського, коли його мама зможе прилетіти до нього в Київ після новини про виліт літака з "Борисполя".

Зеленський відповів, що поки можуть запропонувати для неї вагон, адже це "дуже серйозна операція".

"Бориспіль — це як Чорне море. Його відкриття — це перемога українського ППО. Це говоритиме про те, що Україна перемагає. Це дуже серйозний та потужний економічний крок. Ми ставимо таке питання нашим колегам і знаємо, що конкретно нам потрібно. Передайте, будь ласка, мамі, нехай буде здорова, ми працюємо над її ідеєю", — сказав Президент.

Він зазначив, що питання відкриття "Борисполя" ставлять перед колегами, і Україна знає, що саме для цього потрібно.

Зеленський

Раніше Рубрика повідомляла, щойно дозволить безпекова ситуація аеропорт "Бориспіль" стане першим цивільним летовищем, який відкриють в Україні. Про це заявив заступник керівника Офісу президента Андрій Сибіга. За його словами, аеропорт "Бориспіль" став першим об'єктом, який закрили через початок повномасштабної війни, але водночас він буде першим об'єктом, який відкриють, коли дозволить безпекова ситуація.

Керівник ОП Андрій Єрмак також висловив переконання, що невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський, 19 грудня, дав велику пресконференцію. Зустріч з журналістами присвячена підсумкам 2023 року.

Зеленський зробив низку заяв: 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: