fbpx
Сьогодні
22:00 19 Гру 2023

Зеленський запевнив, що зменшення допомоги переселенцям не відбудеться

Україна не знижуватиме допомогу тимчасово переміщеним особам та переселенцям, які виїхали з країни через російське повномасштабне вторгнення. Наразі вивчається питання про можливість збільшення пільг.

Про це Глава держави повідомив під час пресконференції 19 грудня, пише Рубрика.

"Що стосується допомоги переселенцям – зменшення допомоги не буде Що стосується збільшення – не можу поки підтвердити через виклики, пов'язані зі збільшенням оборонного бюджету. Не можу сказати зараз… точно все підраховано буде до кінця року. В новий рік ми матимемо повне розуміння", – сказав Президент

Підсумкова пресконференція Зеленського

Висловлюючись про питання повернення переселенців в Україну, Зеленський озвучив думку, що більшість з них зможе це зробити, коли дозволить ситуація з безпекою. Це залежить, зокрема, із посиленням протиповітряної оборони ЗСУ.

"Що стосується наших людей за кордоном. Вони різні, авжеж вони всі громадяни і ми маємо захищати всіх громадян. Я думаю, більшість приїде, коли буде потужніша ППО", – сказав Президент.

Підсумкова пресконференція Зеленського

Серед інших чинників щодо можливості повернутися на батьківщину Зеленський припустив вплив зменшення підтримки європейських країн українських переселенців.

"Я в цьому не сумніваюся. І країни Європи, США підтримуватимуть тих, кому дуже складно, але працевлаштовані матимуть меншу підтримку", – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський, 19 грудня, дав велику пресконференцію. Зустріч з журналістами присвячена підсумкам 2023 року.

Зеленський зробив низку заяв: 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: