fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 20:30 11 Лют 2022

Як небанально та мило відсвяткувати День Святого Валентина, якщо не хочеться виходити з дому?

(Або що робити, якщо від сердечок вже нудить)

English version here

У чому проблема?

Ви — два інтроверти й не любите перебувати в гучних компаніях, а 14 лютого всі кафе, кінотеатри та місця дозвілля забиті відвідувачами під зав'язку?

Чи може ви взагалі згадали про свято останньої миті й у вас зовсім не залишилося часу на приготування?

А що, коли пари немає чи ви зараз далеко один від одного?

Зрештою, 14 лютого цього року випадає понеділок! Ну камон, хіба кудись захочеться йти у понеділок?

Яке рішення?

Зрозуміло, найкраще рішення у цій ситуації — залишитися вдома. Але не варто замикатися на всі замки! Навіть якщо ви не любите 14 лютого як концепцію, проведіть цей вечір разом, а ми підкажемо, як це зробити так, щоби цей вечір пройшов небанально. 

📌 Крок 1. Шлях до серця лежить через шлунок у всіх, незалежно від статі

У понеділок, після роботи, стояти біля плити та готувати святкову вечерю не дуже хочеться, погодьтеся. Подбати про їжу, щоб вистачило сил на створення настрою та атмосфери — ось наш пріоритет! Щоб довго не мучитися з вибором і не замовляти їжу відразу в кількох сервісах, можна зробити це у новому сервісі доставки bafood. Вони кажуть, що до дня закоханих про кохання заговорила навіть їхня їжа!

сервіс доставки bafood

Фудтех-стартап bafood — це сервіс доставки, який має 8 точок по Києву: у центрі, на Правому та Лівому березі. bafood руйнує стереотипи щоденного харчування та допомагає клієнтам звільнитися від рутини приготування їжі та реінвестувати свій час у себе: кар'єру, спорт, емоції.

сервіс доставки bafood

Ще й худі можна виграти? Розповідаємо правила конкурсу

Розіграш ексклюзивних худі «Match made on a plate» (Союз, створений на тарілці) bafood стартував 3 лютого. Щоб стати учасником конкурсу, достатньо зробити замовлення на суму від 500 грн на сайті або в додатку ресторану до 14 лютого включно. П'ятірку переможців оберуть рандомно та оголосять 16 лютого на офіційній сторінці bafood Instagram.

сервіс доставки bafood

Match made on a plate — це не просто улюблені страви, а ідеальні кулінарні союзи, які, здається, створені на небесах. Саме вони стали головними героями лімітованої серії худі від bafood, яку компанія розіграє серед клієнтів до Дня закоханих.

📌 Крок 2. Створіть настрій

Подбавши про їжу, переходимо до не менш важливого пункту. Не свято робить нам настрій, а настрій — свято. Увімкніть улюблену музику. Це проста порада, але вченими доведено, що під час прослуховування приємної, улюбленої пісні або мелодії до нервових закінчень надходить більше крові, що стимулює вироблення особливого гормону дофаміну — речовини, що створює відчуття радості, щастя, задоволення. Він впливає на зони мозку, які відповідають за почуття людини та бажання діяти та творити.

Це може бути добірка з ваших треків, але якщо таких немає, то iTunes і Spotify зробили це за вас. До вашої уваги:

Для iTunes:

  • Плейлист Champagne з романтичними композиціями всіх часів та народів. Буде про що поностальгувати й що згадати. 
  • Wood Salon для любителів джазу, сучасного та не дуже. 
  • Для любителів повільних композицій із приємними басами — Touch. Напевно, музика, що найбільше пасує до тематики свята. 

Для Spotify:

📌 Крок 3. Створіть атмосферу

Оселю можна прикрашати не лише до Нового року, згодні? І якщо свічки видаються вам банальщиною, розвісьте у кімнаті гірлянди! Вони створять м'яке світло, до того ж можна використовувати гірлянди з незвичним світлом — блакитним, наприклад, або ближчим до фіолетового. До речі, результати багатьох експериментів демонструють, що синє світло допомагає прокинутися, заряджає енергією, покращує увагу та активізує розумовий процес, впливаючи на психомоторні функції. А ще вироблятиметься мелатонін і відбуватиметься багато іншого корисного для здоров'я. Ми не навантажуватимемо вас науковими фактами, а просто скажемо: якщо хочете, щоб ваш вечір тривав довше, увімкніть сині лампочки. 

Закиньте гірлянду на люстру, покладіть на полицю чи стіл. Чесно кажучи, гірлянди матимуть чудовий вигляд в будь-якому місці, в будь-якій кімнаті — просто вимкніть верхнє світло і залиште для освітлення менш яскраві джерела світла, щоб зробити атмосферу більш незвичайною. У пригоді стане все, що ви знайдете вдома чи в магазині. 

«Зміною атмосфери» можна вважати й паперові гірлянди з сердечками. Авжеж, вони й так усюди, але довести щось до абсурду — хіба ж це не весело? 

Ще більше корисних рішень!

Щоб відсвяткувати День Святого Валентина, «половика» не потрібна

Цілком комфортно відзначати це свято та самостійно. Але якщо ви всім нутром спочатку протестуєте проти «дощу з сердечок», а потім сумуєте через те, що всі навколо зайняті приготуваннями до свята, ми радимо також підготуватися до нього заздалегідь. 

Покличте подруг. Зберіться із друзями. Якщо вони люблять настілки, запропонуйте пограти у фанти, тільки завдання нехай будуть трохи фривольнішими, ніж зазвичай. Коли, як не в День усіх закоханих грати у пляшечку чи ділитися своїми секретами у грі Правда чи Дія? До речі, всі ці ігри можна скачати на телефон як додатки, та й тим, хто вже в парі, теж буде цікаво пограти у щось схоже, особливо за домашньою святковою вечерею. 

Ну, а всім, хто цього дня залишився один, художник Олександр Грехов порадив не забути «зарядити» свої другі половинки:)

Як небанально та мило відсвяткувати День Святого Валентина, якщо не хочеться виходити з дому?

Розберіть вже, нарешті, ялинку!

Якщо вам уже зовсім не хочеться святкувати День закоханих, то спробуйте цього дня попрощатися зі святом, яке давно закінчилося. Б'ємось об заклад, хоча б у кількох людей, які дочитають до цього місця, ялинка все ще стоїть. 

А коли ялинка розібрана (навіть якщо вона була розібрана ще місяць тому), за це можна себе нагородити й чимось смачненьким від bafood (див. Крок 1). 

1
2193

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: