fbpx
Сьогодні
18:58 21 Бер 2024

Російські добровольці назвали кінцеву мету операцій у рф

English version here

Фото: РДК

Ліквідація путінського режиму у рф є кінцевою метою операцій російських добровольців: зокрема, первинне завдання – це допомога українським військам.

Про це заявили російські добровольці у відповідь на питання кореспондента РБК-Україна під час спільної пресконференції.

Спікер "Російського добровольчого корпусу" на запитання про кінцеву мету сказав, що первинне завдання російських добровольців – допомогти ЗСУ перемогти у війні.

"Друга мета – продовжити наш визвольний похід, поставити прапор РДК над стіною, над білим будинком і деконструювати режим, який душить нашу батьківщину, це наша мета, ми будемо до неї йти навіть після перемоги у цій війні, для РДК війна продовжиться", – сказав він.

Представник "Сибірського батальйону" наголосив, що щодо демонтажу російської влади у російських добровольчих формувань єдина думка.

"Те, що зараз намагається керувати Росією, не повинно існувати. Який там буде формат, це питання не військове, а цивільне. Спочатку потрібно зробити цю роботу. Після цього найголовніше – можливість громадян РФ обирати самим, як їм далі жити. Потрібно демонтувати путінський режим", – заявив спікер.

Легіон "Свобода Росії" своєю чергою нагадав, що, крім трьох підрозділів, у рейді на територію рф брали участь і бійці ічкерійських підрозділів. За словами спікера, їхня мета – звільнення Чечні від клану Рамзана Кадирова.

"У якій послідовності це буде – подивимося, як складатиметься військово-політична обстановка. Безумовно, головне завдання – ліквідація путінського режиму. А на території України завдання – вихід на межі 1991 року", – додав представник ЛСР.

Що відомо про операції ЛСР на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

Так, 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

У Міноборони рф діяли за звичайним сценарієм, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

Своєю чергою російські добровольці 21 березня заявили, що понад 1500 окупантів втратила армія російської федерації вбитими та пораненими внаслідок їх рейду. Також бійцям вдалось знищити та пошкодити 171 одиницю бойової техніки рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: