fbpx
Сьогодні
13:16 12 Бер 2024

У Міноборони рф вигадали свою версію прориву кордону: знайшли "винних" і відрапортували про "відкидання" та "ліквідацію"

Фото: скриншот відео

За звичним сценарієм вирішили діяти в Міноборони рф, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на росЗМІ.

Так, у Міноборони рф стверджують, що нібито "спробі" прориву передував обстріл цивільних об'єктів, що стався близько 3:00 12 березня.

Формування, які у Шойгу назвали "терористичними", нібито тільки "намагалися вторгнутися" на територію Росії на трьох напрямках у районах:

  • Одноробівки,
  • Нехотіївки,
  • Сподарюшино.

Російські окупанти вже заявили, що "всі атаки відбиті", а добровольці "зазнавши суттєвих втрат, відкинуто, порушень кордону не допущено".

Крім того, нібито регулярні російські війська в районі Одноробівки "знищили до 60 українських терористів", в районі Нехотіївки – три танки і бронетранспортер, а в районі Сподарюшино – два танки.

Крім того, як стверджують у Міноборони РФ, з 8:00 до 8:25 також нібито "відбито чотири атаки українських ДРГ", які намагалися прорватися на прикордонну територію в районі населеного пункту Теткіно Курської області.

"Завдавши значних втрат, противника відкинуто", – відзвітували у відомстві.

Операції ЛСР та рейди на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Тим часом у місцевих жителів паніка. Наразі в прикордонних районах Бєлгородської області триває бій. російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області. Жителі Курської області повідомляють про стрілецький бій у районі населеного пункту Тьоткіно.

російські добровольці активно публікують звернення. Вони оголосили, що "йдуть на вибори" та "зроблять все, щоб Путін із Ново-Огарьово переїхав до Полярного вовка".

Своєю чергою представник ГУР Андрій Юсов заявив, на території Росії бійці діють як самостійні підрозділи і, ймовірно, зараз йде їх спільна операція.

Також у ГУР прокоментували наявність зброї у російських добровольців, які прорвали кордон російської федерації 12 березня. Окрім того, пояснили "феномен" таких рейдів, які відбуваються не вперше.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: