fbpx
Сьогодні
Відео 12:44 03 Бер 2024

На Донецькому напрямку воїни ССО знищили місце розташування та зберігання ворожих безпілотників

Фото: Телеграм / Zelenskiy / Official

На Донецькому напрямку військові Сил спеціальних операцій знищили місце розташування та зберігання групи ворожих безпілотників.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм ССО.

Як повідомляють оборонці, одна з груп операторів дронів Сил спецоперацій в ході розвідки виявила на Донецькому напрямку низку ворожих цілей.

Воїнам за один день вдалося знищити склад боєприпасів рф, місце розташування та зберігання групи БПЛА противника та ретранслятор.

"Всі цілі було знищено завдяки вмілим діям наших воїнів. Крім того, в ході ураження знищено 3 одиниці живої сили противника", підкреслили у повідомленні.

Втрати російських окупантів

Нагадаємо, що раніше на Авдіївському напрямку українські оборонці розгромили елітну групу російських штурмовиків, а під час свого наступу від Авдіївки в напрямку Степового війська рф одномоментно втратили понад 30 своїх солдатів.

Також на одній з видобувних платформ у Чорному морі внаслідок вдалої операції бійці Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили радіолокаційну станцію росіян та обладнання, яке допомагало ворогу атакувати південь України ударними безпілотниками.

Окрім того, захисники Збройних сил України завдали ракетного удару по скупченню російських військ в Оленівці Донецької області. Воїни використали реактивні системи залпового вогню.

Це щонайменше третій такий результативний удар за останні 8 днів. Так, унаслідок ракетного удару ЗСУ 20 лютого по полігону в Донецькій області були ліквідовані щонайменше 68 військових 36-ї гвардійської мотострілецької бригади із Забайкалля.

Буквально наступного дня було завдано удару по полігону в національному парку "Олешківські піски" в Херсонській області. За неофіційною інформацією, там загинуло понад 30 російських солдатів, ще три десятки дістали поранення.

Загалом иинулої доби, 2 березня, Сили оборони ліквідували ще понад 1100 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали майже 417 тисяч військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: