fbpx
Сьогодні
18:40 25 Лют 2024

Кошти підуть на ЗСУ: "Полісся" запускає продаж квитків на матч проти "ЛНЗ" - як працює це рішення

ФК "Полісся" 26 лютого запускає продаж квитків на домашній матч проти "ЛНЗ", який відбудеться у Житомирі на Центральному стадіоні 1 березня о 18:00. Усі кошти від продажу квитків підуть на допомогу Збройним силам України.

Про це пише Рубрика з посиланням на ФК "Полісся".

У чому проблема? 

В Україні уже два роки йде повномасштабна війна. Збройним силам допомогу надають, як союзники, так і українці.

ФК "Полісся" також допомагає українським захисникам.

Так, наприклад, футбольний клуб "Полісся" спільно із благодійним фондом BGV зібрали у вересні 2023 року 400 тисяч гривень на закупівлю навчального спорядження для тренувань бригади "Буревій", що входить до Нацгвардії України.

Також завдяки підтримці вболівальників ФК "Полісся" і BGV Charity Fund передали 400 000 грн на допомогу Нацгвардії України.

Яке рішення?

ФК "Полісся" в понеділок, 26 лютого, відкриває продаж квитків на домашній матч 19 туру VBET Ліги проти футбольного клубу "ЛНЗ" з міста Черкаси.

Матч відбудеться у Житомирі на Центральному стадіоні 1 березня о 18:00.

Як це працює?

Придбати квитки можна онлайн на сайті kasa.com.ua.

Також квитки можна купити у клубній касі, яка розташована за адресою вулиця Театральна, 8 (навпроти телецентру) і працюватиме щодня з 9:00 до 18:00.

В день матчу каса клубу працюватиме на стадіоні.

Усі кошти, виручені від продажу квитків, будуть передані благодійному фонду BGV Charity та згодом спрямовані на потреби та обладнання для 132 окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Футбольний клуб "Полісся" має приємний сюрприз для вболівальників, які свого часу підтримали благодійну ініціативу клубу та придбали віртуальні квитки на матч "Полісся" — "Динамо".

В суботу, 24 лютого, ми відкриваємо передпродаж для цієї категорії вболівальників. В чат-боті клубу ви отримаєте повідомлення, в якому буде інструкція як скористатись цим правом.

Нагадаємо, у центрі Житомира – в шатрі зимової фан-зони футбольного клубу "Полісся" відкрився куточок благодійності, де кожен охочий може придбати собі вподобану річ із ексклюзивно розробленим дизайном та долучитися до суспільно корисної справи.

Також Рубрика повідомляла, що фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся".

Окрім того, повідомлялось, що футбольний клуб "Шахтар" для людей з інвалідністю створить футбольну команду. Учасниками команди стануть військові ЗСУ, які під час бойових дій зазнали поранень та, як наслідок, ампутації кінцівок.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: