fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:28 21 Гру 2023

Футбольний клуб "Полісся" робив і буде робити свій вклад у відновлення та розбудову України, – Геннадій Буткевич

Президент ФК "Полісся" Геннадій Буткевич підбив підсумки першої частини сезону УПЛ. Команда завершує календарний рік на третьому місці у турнірній таблиці. Геннадій Буткевич розповів також про допомогу спортивній інфраструктурі Житомира.

Про це йдеться на сайті ФК "Полісся".

"Критично важливим було побудувати на центральному стадіоні міста необхідні конструкції для якісних телевізійний трансляцій. Також було встановлене додаткове освітлення на дах та побудовано чотири нові світлові мачти. Було покращено систему обігріву поля. Результат ви могли помітити — чудовий стан газону в Житомирі на останньому матчі цього року. Також ми провели косметичний ремонт внутрішніх приміщень.

Робота буде продовжена і наступного року. Ми плануємо реконструкцію вхідної частини стадіону. Сподіваюся, що відповідні інстанції приймуть рішення щодо допуску фанатів на трибуни.

Стосовно нового стадіону «Полісся» — коли буде проєкт, який мене повністю задовільнить, ми розповімо про це детальніше", — наголосив Геннадій Буткевич.

"Користуючись нагодою хочу привітати наших вболівальників з гарними результатами команди, подякувати тим футбольним фанатам і всім в ЗСУ, хто захищає країну від ворога. У свою чергу хочу наголосити, що футбольний клуб «Полісся» робив і буде робити свій вклад у відновлення та розбудову України в ці складні часи"

Нещодавно президент футбольного клубу "Полісся" Геннадій Буткевич та представники топ-менеджменту клубу зустрілись з представниками засобів масової інформації та блогерами, щоб презентувати вектори розвитку "Полісся" на найближчий період.

На зустрічі говорили, зокрема, про вже пророблену роботу, будівництво тренувального центру для команди, розвиток футбольної інфраструктури в Житомирі. Також керівництво клубу поділилось своїм баченням та планами на найближчий період: завершення тренувального центру та проєкт будівництва нового стадіону.

 

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: