fbpx
Сьогодні
Фото 16:15 18 Лют 2024

Перший володар кубку з кіберфутболу визначився у фан-зоні незламності ФК "Полісся" 

Фото: polissyafc

Фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся"

Про це пише Рубрика з посиланням на ФК "Полісся".

Фінальному турніру передувало 2 тижні щоденних подій, до яких команда проекту заохочувала всіх бажаючих незважаючи на досвід гри у електронний футбол. Були організовані:

  • стріми,
  • демонстраційні ігри,
  • майстер-класи та тренування з кіберспорту для учнів шкіл Житомирщини і гостей фан-зони незламності.

Фото: polissyafc

Загалом "Фестиваль електронного футболу" відвідало більше 1000 осіб, з яких 300 взяли участь у відбіркових турнірах Кубка з електронного футболу.

До фінального етапу вийшли 8 учасників, які змагались за кубок та головний подарунок переможцю — консоль PlayStation 5 Slim.

Фото: polissyafc

Ще одним учасником фіналу став гравець "Полісся" Владислав Огіря, який не тільки привітав та підтримав учасників, а також зіграв з одним із призерів Олександром Невмержицьким шоу-матч кіберфутболісти розписали бойову нічию — 3:3.

Також, учасників підтримували спонсори клубу. Після напружених поєдинків кіберспортсмени могли відновитись за допомогою Уманського лимонаду та енергетичного батончику DRIVER від "Житомирських ласощів".

4 годин запеклих баталій і у фінал вийшли Артем Нестерчук та Віктор Журавський, які, до речі, вдягнули мерч ФК "Полісся".

Фото: polissyafc

За результатом матчу — першим чемпіоном та володарем Кубку ФК "Полісся" з електроного футболу став Артем Нестерчук.

"Дякую фан-зоні "Полісся" з можливість грати у електронний футбол. Дякую ЗСУ за те, що дають можливість і боронять нашу Україну! Дякую суперникам! Дякую за те що сьогодні було! "Полісся» — вперед!", – підсумував володар Кубку у післяматчевому коментарі.

Щоб не пропустити наступні події – слідкуйте за оновленнями у соціальних мережах клубу та розкладом подій у фан-зоні ФК "Полісся".

Як повідомлялось, у зв'язку з погіршенням погодних умов і пониженням температури на території Житомира починають працювати роботу пункти незламності, де житомиряни зможуть обігрітись та заряди свої гаджети у разі такої потреби.

Нагадаємо, у центрі Житомира – в шатрі зимової фан-зони футбольного клубу "Полісся" відкрився куточок благодійності, де кожен охочий може придбати собі вподобану річ із ексклюзивно розробленим дизайном та долучитися до суспільно корисної справи.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: