fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:47 23 Гру 2023

Фонд BGV та ФК "Полісся" відкрили спільний благодійний простір у зимовій фан-зоні

English version here

bgvfund.org

У центрі Житомира — в шатрі зимової фан-зони футбольного клубу «Полісся» відкрився куточок благодійності, де кожен охочий може придбати собі вподобану річ із ексклюзивно розробленим дизайном та долучитися до суспільно корисної справи.

Про це йдеться на сайті Благодійного фонду BGV.

Зазначається, що увесь прибуток від придбаних речей, а це: листівки з фото та автографом футболістів, пляшки для води, горнятка для улюблених напоїв, брелоки, рюкзаки — буде використано на облаштування простору для підлітків, створенням та відкриттям якого нині активно займається команда Благодійного фонду BGV.

За підтримки Kids of Ukraine Благодійна організація BGV відкриває в Житомирі безпечний простір «СвіТи». Це буде денний реабілітаційний центр для психологічної підтримки підлітків, які вимушено стали ВПО, а також для тих, хто втратив батьків.

У центрі працюватимуть психологи, котрі допомагатимуть дітям адаптуватися до нових умов життя, гармонійно інтегруватися у спільноту на новому місці й знизити наслідки стресу від пережитих психотравмувальних подій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: