fbpx
Сьогодні
Новини компаній 19:58 13 Жов 2023

Дар'я Буткевич очолить жіночу команду у ФК "Полісся"

Майстер спорту України Дар'я Буткевич очолить напрямок розвитку жіночого футболу у ФК «Полісся» та обійме посаду президентки жіночої команди клубу.

Про це йдеться на сайті ФК "Полісся".

Основними напрямками діяльності Дар'ї стануть розвиток та популяризація жіночого футболу, пошук талановитих футболісток, які гратимуть у складі «Полісся».

«Стати президенткою жіночої команди «Полісся» — це не про посаду, це про місію — розвивати український жіночий футбол. Я хочу це зробити для Житомира, для України, для наших захисників та захисниць. Адже це — ще один крок до розбудови нашої країни за європейським зразком.

Ми бачимо, як у світі стрімко росте рівень жіночого футболу. Останній чемпіонат світу серед дівчат мав великий успіх серед глядацької авдиторії і показав високий рівень майстерності гравчинь. А, отже, цій темі у світі приділяється неймовірна підтримка та увага. Натомість, в Україні з цим проблема.

Я хочу виправити це. Хочу дати більше можливостей жінкам для розвитку, хочу висловити свою підтримку кожній, хто вирішить займатися в Україні футболом. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб допомогти жіночому футболу вийти на новий рівень».

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: