fbpx
Сьогодні
11:03 24 Лис 2023

Фонд BGV спільно з ФК "Полісся" закупив та передав тренувальне спорядження бригаді "Буревій" на 400 000 грн

English version here

Благодійний фонд BGV спільно із футбольним клубом «Полісся» зібрали у вересні 2023 року 400 тисяч гривень на закупівлю навчального спорядження для тренувань бригади «Буревій», що входить до Нацгвардії України.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Благодійний фонд BGV.

На ці кошти команда фонду BGV, станом на листопад 2023 року, закупила та передала партію страйкбольного спорядження військовослужбовцям, за допомогою якого вже проводяться навчання для штурмовиків. Партія складається із навчальних гранат, страйкбольної зброї — гвинтівок і кулеметів, балістичних окулярів, набору страйкбольних куль, акумуляторів та універсальних зарядних пристроїв.

Фонд BGV спільно з ФК

Зазначається, що стрілецький бій у наш час вимагає злагоджених дій від бійців підрозділу, розуміння свого місця і функцій та швидко ухвалюваних рішень, адже від цього часто залежить життя наших захисників. Тож ефективним є навчання в умовах, які максимально наближені до реальних бойових дій — симуляція бою. Саме такі можливості зокрема забезпечує використання страйкбольної зброї.

Вагомий внесок у зібрання всієї суми, яка була витрачена на спорядження для навчальних тренувань, було зроблено вболівальниками ФК «Полісся», які купували віртуальні квитки та брендовані футболки.

Фонд BGV спільно з ФК

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: