fbpx
Сьогодні
10:55 22 Лют 2024

В окупованому Бердянську зранку вибухнула автівка: що відомо

Фото ілюстративне

Сьогодні зранку 22 лютого у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області пролунав вибух. У місті злетіла в повітря автівка.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал "Бердянськ Сьогодні".

"Гучно вранці у місті було внаслідок вибуху автівки. Машина знаходилась в районі парковки біля торгового центру "Амстор" на проспекті Східний", – йдеться в повідомленні.

Тому, за даними Telegram-каналу, особливо звук вибуху чули у мікрорайонах:

  • Колонія,
  • 8 Березня,
  • Центр.

"Приблизно о 6:50 в Бердянську пролунав вибух, який бердянці чули в більшості мікрорайонів міста. За уточненою інформацією, вибухнув автомобіль в районі заправки БРСМ поблизу повороту на 8 березня. Окупанти оточили цю ділянку, рух автотранспорту перекрито", – написала начальник Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Галіціна закликала бердянців бути обачними та уникати контактів з окупантами.

Ймовірні обшуки автомобілів на даній ділянці.

"Після події окупаційна поліція частково перекрила рух по Східному проспекту. Причина вибуху та чия це була автівка станом на зараз невідомо", – констатували у "Бердянськ Сьогодні".

Зазначимо, що на тимчасово окупованих територіях йде активна підготовка до фейкових "виборів" президента РФ. Ворог завіз "спостерігачів" та "агітаторів".

Що відомо про підрив автівок на окупованих територіях

На тимчасово захоплених територія доволі часто стається підрив авто.

Так 16 грудня в тимчасово окупованому Маріуполі український Спротив підірвав автомобіль, в якому перебував російський військовий офіцер одного з кавказьких підрозділів.

Нагадаємо, нещодавно у тимчасово окупованому Луганську стався підрив автомобіля колаборанта, колишнього начальника "Народної міліції ЛНР" Михайла Філіпоненка, який загинув на місці.

Окрім того, в жовтні у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області представники Сил спротиву підірвали автомобіль із російськими окупантами, які грабували квартири місцевих мешканців.

Також,  у так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

Як писала Рубрика, 19 березня на окупованій території Херсонської області внаслідок підриву автомобіля було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: