fbpx
Сьогодні
Відео 12:59 07 Січ 2024

Подарунок з росії: понтонний міст, що дрейфував Десною, виявили прикордонники Чернігівщини

Фото: Суспільне

У Чернігівській області прикордонники виявили великогабаритний обʼєкт, який плив по Десні: пізніше виявили, що понтонний міст дрейфував з росії.

Про це повідомила Державна прикордонна служба, пише Рубрика.

Там зазначили, що спостереження за підозрілою спорудою охоронці кордону на Чернігівщині вели, доки та не зупинилася поблизу берега на українській території.

"Виявилося, що це понтонний міст, який донедавна слугував росіянам переправою. Нині сапери встановили, що виявлена металоконструкція загрози не несе", зазначили у повідомленні.

Що відомо про ситуацію в регіоні

За даними Генштабу ЗСУ, минулої доби, 6 січня, на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки.

Також росіяни нарощують щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Своєю черго українські військові оприлюднили процес побудови захисних споруд та ліній загородження на північних кордонах поряд з російською федерацією.

Окрім того, мобільні вогневі групи з протиповітряної оборони 2 січня у Північній операційній зоні знешкодили вісім ударних дронів та збили 11 крилатих ракет.

Ватро додати, що нові мобільні вогневі групи в Північній операційній зоні боронять українське небо не тільки на суходолі, а й на воді.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: