fbpx
Сьогодні
16:46 12 Сер 2021

Дрифт на Софійській площі: Alyona Alyona прокоментувала повістку на допит

Українська реперка Alyona Alyona, яка два дні тому дрифтувала посеред пішохідної зони на Софійській площі у Києві, отримала повістку прийти на допит й закликала компанію Red Bull роз'яснити усі деталі ситуації.

Про це вона заявила в Instagram.

Свою публікацію реперка почала з роздумів щодо прибирання.

"Файно – коли прибереш за собою. Круто – коли прибереш за іншим. Ідеально – коли не смітиш", – заявила виконавиця.

Після цього реперка подякувала компанії Red Bull, яка відправила техніку прибирати на площу. Однак вона наголосила, що ситуацією зацікавилися правоохоронці.

"…Але тепер діло йде до суду. А ми й досі не почули ніякої публічної інформації від них про те, як це все так "цікаво" склалося і чи був у них офіційний дозвіл, в наявності якого вони мене запевняли. Ми з моєю командою і підписниками добре справлялися, відмиваючи бруд і несемо відповідальність за свої вчинки", – додала реперка.

Також Alyona Alyona поділилася процесом прибирання Софійської площі після скандального дрифту й показала, як отримувала повістку на допит.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Нагадаємо, у вівторок, 10 серпня, реп-виконавиця Alyona Alyona, а також коментатор кіберспортивних змагань Віталій Волочай взяли участь у зйомках дрифта на Софійський площі, організованих компанієї RedBull. Після заїздів на покритті залишилися чорні сліди, а КМДА звернулася до поліції, адже організатор не отримав дозволу для проведення події. Крім того, наразив на небезпеку пішоходів, адже місце заїздів не було огородженим.

Прокуратура в рамках розслідування справи вилучила два автомобілі, які брали участь у дрифті.

Компанія Red Bull UA вибачилася перед жителями Києва та столичною владою за екстремальну відеозйомку, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі.

Прибиранням бруківки, за даними КК "Київавтодор", на замовлення Red Bull UA займається приватна клінінгова компанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: