fbpx
Сьогодні
22:58 10 Сер 2021

Red Bull вибачається за дрифт на Софіївській площі

Фото: kyivcity.gov.ua

Компанія Red Bull, яка вранці 10 серпня без дозволів влаштувала фільмування та дрифт на Софіївській площі в Києві, вибачилася перед киянами.

Водночас правоохоронці вже вилучили автомобілі й підрахували розмір збитків.

Нам у коментарі представники Red Bull зазначили, що просять вибачення у мешканців Києва та міської влади. Вони кажуть, що, на жаль, під час знімання «не дотрималися всіх необхідних процедур».

«Це було недоглядом з нашого боку, і ми глибоко про це шкодуємо. Ми від початку керувалися правилом залишити місце проведення заходу прибраним і в тому ж стані, який був до початку проведення. І ця робота зараз триває. Ми зробимо все можливе, щоб відновити теплі стосунки з містом, які підтримували протягом багатьох років», — переконують у компанії.

Як повідомляє MMR, за знімкування відповідав продакшн Lushyn Filmmaking, який повідомив в Instagram (приватний обліковий запис), що це проєкт Red Bull до Дня Незалежності України. Видання додає: продакшн пізніше пообіцяв, що прибере сліди на покритті Софіївської площі, яке залишили автівки.

В одній з автівок, які брали участь у знімкуваннях, була українська реперка alyona alyona. Це видно на відео, викладених у сторіз українського представництва Red Bull.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: