fbpx
Сьогодні
19:25 10 Сер 2021

Дрифт на Софіївській площі завдав збитків на близько 50 тис. грн

Фото: kyivcity.gov.ua

Попередньо екстремальний дрифт на Софійській площі завдав збитків на суму близько 50 тис. гривень. Прокуратура планує вилучити автомобілі на яких дрифтували.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Повідомляється, що першочерговими слідчим діями встановлено, що до КП ШЕУ Шевченківського району представники приватної компанії щодо проведення зйомок не звертались та свої дії не погоджували.

"За попередньою інформацією, орієнтований розмір заподіяних збитків внаслідок пошкодження клінкерного покриття на Софійській площі становить близько 50 тис. грн", — йдеться в повідомленні.

На цей час тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин та осіб, причетних до кримінального правопорушення.

"Вирішується питання про вилучення автомобілів, задіяних у зйомках", — зазначається в повідомленні.

Як повідомляє MMR, за знімкування відповідав продакшн Lushyn Filmmaking, який повідомив в Instagram (приватний обліковий запис), що це проєкт Red Bull до Дня Незалежності України. Видання додає: продакшн пізніше пообіцяв, що прибере сліди на покритті Софіївської площі, яке залишили автівки.

В одній з автівок, які брали участь у знімкуваннях, була українська реперка alyona alyona. Це видно на відео, викладених у сторіз українського представництва Red Bull.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: