fbpx
Сьогодні
18:59 11 Сер 2021

Alyona Alyona прийшла відмивати плитку на Софійській площі

Після скандалу у Мережі та шквалу гнівних коментарів українська реперка Alyona Alyona, що взяла у скандальному дрифті RedBull на Софійський площі, долучилась до прибирання.

Alyona Alyona дослухалася до гнівних коментарів і долучилась до миття чорних слідів на Софійський площі, яку вчора після дрифта залишили два гоночні автомобілі, брендовані RedBull.

У сторіс Instagram Alyona Alyona опубліковала відео, на якому вона разом із волонтерами відмиває плитку на Софійській площі.

Alyona Alyona прийшла відмивати плитку на Софійській площі

Alyona Alyona прийшла відмивати плитку на Софійській площі

Alyona Alyona прийшла відмивати плитку на Софійській площі

Також вона закликала усіх охочих долучитися разом із волонтерами до прибирання, або просто прийти поспілкуватися із нею.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Нагадаємо, у вівторок, 10 серпня, реп-виконавиця Alyona Alyona, а також коментатор кіберспортивних змагань Віталій Волочай взяли участь у зйомках дрифта на Софійський площі, організованих компанієї RedBull. Після заїздів на покритті залишилися чорні сліди, а КМДА звернулася до поліції, адже організатор не отримав дозволу для проведення події. Крім того, наразив на небезпеку пішоходів, адже місце заїздів не було огородженим.

Прокуратура в рамках розслідування справи вилучила два автомобілі, які брали участь у дрифті.

Компанія Red Bull UA вибачилася перед жителями Києва та столичною владою за екстремальну відеозйомку, внаслідок якої було зіпсовано бруківку на Софійській площі.

Прибиранням бруківки, за даними КК "Київавтодор", на замовлення Red Bull UA займається приватна клінінгова компанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: