fbpx
Сьогодні
20:06 10 Сер 2021

"Мене запевнили, що всі дозволи є": Alyona Alyona прокоментувала дрифт на Софійській площі

Співачка Alyona Alyona, яка брала участь у скандальному дрифті на Софійській площі в центрі Києва, записала відеокоментар, в якому пояснила свою поведінку.

Як повідомляється на телеканалі "Україна 24", співачка запевняє, що про відсутність дозволів на екстремальну зйомку не знала.

"По-перше, це не була зйомка якоїсь реклами, чи зйомка якогось мого кліпу тощо. В Україну прилетів гонщик Конор Шанон, який входить до топ-10 дрифтерів світу… Також мене запевнили про те, що всі дозволи у них є, адміністрація надала, і після закінчення цього всього приїдуть клінінгові машини, які це все відчистять", – розповіла Alyona Alyona.

Як повідомляє MMR, за знімкування відповідав продакшн Lushyn Filmmaking, який повідомив в Instagram (приватний обліковий запис), що це проєкт Red Bull до Дня Незалежності України. Видання додає: продакшн пізніше пообіцяв, що прибере сліди на покритті Софіївської площі, яке залишили автівки.

В одній з автівок, які брали участь у знімкуваннях, була українська реперка alyona alyona. Це видно на відео, викладених у сторіз українського представництва Red Bull.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: