fbpx
Сьогодні
20:28 15 Кві 2020

Комітет Ради врахує понад 12 тисяч поправок до закону про банки, - Разумков

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики врахує понад 12 тисяч редакційних поправок до законопроєкту про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

Про це повідомив голова Верховної ради Дмитро Разумков в ефірі телеканалу NewsOne, передає РБК-Україна.

За словами Разумкова, профільний комітет вирішив врахувати майже 12,5 тисяч редакційних поправок з 16 тисяч запропонованих до другого читання законопроєкту.

"Станом на сьогодні велика частина поправок буде врахована комітетом. І, якщо я не помиляюся, майже 12,5 тисяч або навіть більше станом на сьогодні, вони мають редакційний характер, десь кома, десь слово, десь щось інше, тобто ті, які не несуть кардинальних змін в той чи інший пункт закону", – розповів спікер ВР.

Голова парламенту додав, що наступного тижня профільний комітет приступить до підготовки порівняльної таблиці до другого читання.

Раніше Арахамія заявив, що "Слузі народу" вистачить голосів на "антиколомойський закон".

Нагадаємо, Комітет Ради може визнати антиконституційним закон про банки.

"Антиколомойський" закон: за 16 тисяч правок голосуватимуть розділами, але не в понеділок.

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроект про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності, ухвалення якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: