fbpx
Сьогодні
14:22 08 Тра 2024

Окупанти вчергове вдарили по Харкову: влучили по території освітнього закладу, постраждали 3 дітей

English version here

Фото: ДСНС

8 травня російсько-окупаційні війська відкрили вогонь по Харкову: за попередніми даними, унаслідок обстрілу постраждали троє дітей.

Про це пише Рубрика, посилаючись на міського голову Харкова Ігоря Терехова, на Телеграм очільника Харківської області Олега Синєгубова.

Голова міста зазначив, що прильоти зафіксували у житловому районі міста.

Згодом "Суспільне" з посиланням на очевидців пише, що російські військові поцілили по території дитячого майданчика у спальному районі Харкова.

Своєю чергою Синєгубов уточнює, що влучання зафіксоване по відкритій місцевості на території освітньої установи.

Він повідомив, що постраждали щонайменше троє дітей. Спочатку були дані про двох постраждалих — хлопчиків віком 13 і 15 років.

"Стан одного з постраждалих дітей — важкий", повідомляє Терехов.

Також, зі слів голови ОВА, медики надають допомогу ще одній дитині — поранення отримав 12-річний хлопчик.

Ще пізніше Синєгубов додав, що кількість постраждалих зросла до п'яти. Крім трьох дітей, постраждали також 55-річний чоловік та жінка 80 років.

Нагадаємо, що 5 травня у Харкові кількість поранених унаслідок обстрілу Шевченківського району зросла до 14.

Також у ніч на 5 травня російські окупанти атакували ударними безпілотниками приватний сектор міста Харкова, внаслідок чого постраждали 5 мешканців, серед них – дитина.

Нічна ворожа масована атака по Україні 8 травня

Російські війська в ніч з 7 на 8 травня здійснили масовану атаку на низку регіонів України із застосуванням дронів-камікадзе, а також ракет різних типів.

Загарбники здійснили масовану атаку на столицю та область із застосуванням дронів-камікадзе, а також ракет: всі ворожі цілі над Києвом збила протиповітряна оборона, у районі сталося влучання –  постраждали 2 людини.

Своєю чергою у міненерго заявили, що атаковані об'єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано- Франківській та Вінницькій. 

Через нічну ворожу атаку об'єктів енергетичної інфраструктури у 6 областях у вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії.

Загалом російсько-окупаційні війська атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударним дроном-камікадзе: силам протиповітряної оборони вдалося знищити 59 ворожих повітряних цілей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: