fbpx
Сьогодні
19:28 13 Кві 2020

Комітет Ради може визнати антиконституційним закон про банки, - нардеп

Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк оприлюднив документ про збори правого комітету ВР, повідомивши, що є ймовірність спроби визнання "антиколомойського" закону антиконституційним.

Про це нардеп Железняк заявив у Facebook.

"Отже, здається, що опоненти банківського закону вирішили здійснити спробу визнати його неконституційним", – зазначив парламентарій.

За його словами, на засіданні правового комітету ВР у вівторок, 14 квітня, нардепи можуть спробувати визнати "антиконституційність" закону про банки.

Комітет скликали на вимогу депутатів від "Батьківщини" Сергія Власенка та Сергія Соболєва, нардепів-"слуг Сергія Демченка (голови комітету) та Богдана Торохтія, нардепів від "ОПЗЖ" Василя Німченка та Олександра Пузанова, позафракційного Ігора Фріса та депутата від групи "Довіра "Сергія Вельможного.

Зміни в держбюджет: у яких міністерств найбільше заберуть коштів.

"Антиколомойський" закон: за 16 тисяч правок голосуватимуть розділами, але не в понеділок.

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроект про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності, ухвалення якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: