fbpx
Сьогодні
19:59 10 Бер 2024

У Кривому Розі невідомі розстріляли автомобіль: що відомо

Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

У неділю, 10 березня, в Кривому розі сталась стрілянина. В результаті сутички було поранено чоловіка.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на заяву поліції Дніпропетровської області.

За даними правоохоронців, сьогодні, 10 березня, до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на території Покровського району міста.

На місце виїхали поліцейські відділення поліції № 3 Криворізького районного управління поліції.

"В результаті стрілянини з травматичної зброї постраждав чоловік. Його госпіталізували до лікарні", – повідомили правоохоронці.

Наразі поліцейські з'ясовують всі обставини злочину. Вживаються заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до хуліганських дій.

Нагадаємо,  8 лютого у Дніпропетровській області в місті Нікополь невідомі розстріляли автомобіль заступника міського голови, машина загорілася. У згорілому авто виявили тіло чоловіка.

Як повідомляла Рубрика, житель Нікополя отримав підозру у справі про вбивство заступника мера міста.  Вбивство сталося 8 лютого, тоді підозрюваний вчинив близько 20 пострілів по машині посадовця.

А вечері, 19 лютого, у селі Гвардійське Одеського району вибухнув автомобіль. Поранення зазнали жінка з чоловіком, яких шпиталізували з численними травмами. Українська добровольча армія повідомила, що внаслідок вибуху постраждали Альберт та Наталя Кручиніни.

Також повідомлялось, що 27 грудня, у Дніпропетровській області невідомий чоловік обстріляв автомобіль, унаслідок чого загинув водій. Подія сталась на дорозі Н-31.

А у ніч проти 3 жовтня в центрі столиці сталася стрілянина під час якої військовослужбовець Збройних Сил вбив двох інших військових. Зловмисника затримано, ведеться розслідування.

Окрім цього, в столиці озброєний чоловік увірвався у бізнес-центр та здійснив декілька хаотичних пострілів. Зловмисника вдалося затримати.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: