fbpx
Сьогодні
Фото, відео 16:17 24 Лют 2024

Президентка Єврокомісії передала 50 позашляховиків для правоохоронців у зоні бойових дій

English version here

Фото: МВС

Сьогодні, 24 лютого, у роковини повномасштабного вторгнення рф в Україну, до Києва прибула Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн. На Софійській площі Києва пані Президента зустрів Міністр внутрішніх справ України, Генеральний прокурор України, десятки правоохоронців.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише Рубрика.

У межах офіційного візиту Глава Єврокомісії передала 50 машин для потреб Національної поліції України та Офісу Генерального прокурора.

«Для мене честь бути тут, в Україні саме в цей нелегкий для вас час. Ми дуже сподіваємося, що ці автомобілі стануть у нагоді у вашій життєво важливій роботі. Я знаю, що ви робите величезну роботу забезпечуючи безпеку і стабілізацію на територіях, звільнених від російської окупації. Я дуже хочу подякувати вам та усьому українському народові за хоробрість та за все, що ви робите на шляху до Перемоги!», – заявила Урсула фон дер Ляєн.

Президентка Єврокомісії передала 50 позашляховиків

Фото: МВС

Вже завтра 30 позашляховиків, які отримали підрозділи Національної поліції України будуть працювати на прифронтових або деокупованих територіях – зазначив Міністр внутрішніх справ України.

Президентка Єврокомісії передала 50 позашляховиків

Фото: МВС

Ігор Клименко подякував європейським партнерам за підтримку упродовж цих двох років війни та зазначив, що передані автомобілі вже завтра будуть відправлені на території найбільш наближені до зони бойових дій.

«Сьогодні найбільша війна після Другої світової відбувається саме на території нашої країни. Ми тримаємось і виграємо її саме завдяки вам. Понад дві тисячі патрулів кожного дня заступає на чергування на деокупованих територіях. Ми займаємося доставкою гуманітарних вантажів, медикаментів, реагуванням на злочини. Але, на жаль, кожного дня ми втрачаємо як людей, так і автомобілі. Ми вдячні нашим партнерам, нашим європейським друзям за ту підтримку, яку ви нам надаєте. Разом до Перемоги!», – наголосив Глава МВС Ігор Клименко.

Президентка Єврокомісії передала 50 позашляховиків

Фото: МВС

Після завершення церемонії передачі ключів Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, Президентка Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн та Генеральний прокурор України Андрій Костін оглянули передані автомобілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: