fbpx
Сьогодні
Фото 12:12 08 Лют 2024

У Нікополі розстріляли машину заступника мера: в авто виявили тіло чоловіка

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура

У Дніпропетровській області в місті Нікополь невідомі розстріляли автомобіль заступника міського голови, машина загорілася. У згорілому авто виявили тіло чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації Дніпропетровської області, інформує Рубрика.

"8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка", – йдеться у повідомленні.

Дніпропетровська обласна прокуратура

Фото: поліція

Зазначають, що на місці вбивства заступника міського голови Нікополя працюють всі служби поліції.

Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.

Фото: поліція

Дніпропетровська обласна прокуратура

Поліцейські встановили прикмети нападника. Наразі триває збір та аналіз речових доказів, проводяться оперативно-розшукові заходи для затримання підозрюваного.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, 27 грудня, у Дніпропетровській області невідомий чоловік обстріляв автомобіль, унаслідок чого загинув водій. Подія сталась на дорозі Н-31.

Також повідомлялось, що невідомий на Закарпатті кинув гранату на подвір'я депутата обласної ради.  Внаслідок вибуху ніхто з людей не постраждав.

А під час засідання Керецьківської сільської ради Мукачівського району 15 грудня 2023 року депутат підірвав три гранати в будівлі.

Загалом в Україні у 2023 році поліцейські зареєстрували 4 840 фактів незаконного поводження зі зброєю, вибухівкою і боєприпасами та вилучили 5 168 одиниць вогнепальної зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: