fbpx
Сьогодні
13:00 08 Бер 2024

У Мелітополі вибухнув склад із боєприпасами військ рф, - Федоров

У тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув склад із боєприпасами ворожої армії, а у Токмаку вибух пролунав у районі, де загарбники розмістили військову базу.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров із посиланням на місцевих жителів, передає Укрінформ.

"Вчора "бавовнило" в Мелітополі – злетів у повітря склад БК в тимчасово окупованому місті та машина, яка привезла боєприпаси", – зазначив посадовець.

Крім того, за його словами, минулої ночі вибух зафіксовано в Токмаку, неподалік району Ковальсько-штампувального заводу.

За словами Федорова, цей район росіяни перетворили на військову базу.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Феодосії в Криму під час атаки дронів 3 березня пошкоджено нафтобазу, дорожнє полотно на трасі "Таврида", сім будинків і шість автомобілів.

Що відомо про ситуацію у Запорізькій області

Нагадаємо, російські війська окупували території вздовж берега Азовського моря у перші місяці повномасштабного вторгнення. Міста Мелітополь, Бердянськ та Токмак стали головними пунктами росіян.

Так повідомлялось, що 6 березня в тимчасово окупованому Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів Олену Ільїну: її автівка вибухнула у мікрорайоні Колонія.

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області 3 лютого було гучно: лунали за містом вибухи протягом деякого часу.

Нагадаємо, зранку 22 лютого у тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області пролунав вибух. У місті злетіла в повітря автівка.

Варто зазначити, що останнім часом в окупованому Бердянську почастішали вибухи.

Так, 13 січня в Запорізькій області у тимчасово окупованому російськими військами Бердянську пролунали вибухи.

Зокрема, 17 січня повідомляли у мережі повідомляли про звуки вибухів в районі порту.

Також 25 січня, пролунав вибух у тимчасово захопленому місті Бердянськ Запорізької області. Його чули у районі залізничного вокзалу.

Додамо, що російські загарбники використовують Бердянськ у своїх військових цілях, зокрема, порт. Крім того, на базах відпочинку часто фіксують розміщення окупантів.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області загарбники росіяни продовжують пресинг і терор населення. Мер Федоров повідомив, що російські військові проводять облави та використовують українців в окупації, як живий щит.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: