fbpx
Сьогодні
18:33 12 Лис 2023

Російські військові проводять облави та використовують українців в окупації, як живий щит, - Федоров

English version here

Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області загарбники росіяни продовжують пресинг і терор населення. У Токмаку окупанти проводять «поквартирні обходи» та селяться в багатоповерхівках.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Так, мешканці Бердянського району повідомляють про підселення загарбників в будинки. Деякі села Пологівського району ворог перетворив на резервацію – заїхати чи виїхати можуть тільки прописані там люди

Також Федоров повідомив, що у "глибокому тилу" окупанти почуваються настільки безпечно, що дедалі частіше тікають з власних позицій.

"Моральних принципів дезертири не мають та є вкрай небезпечними для цивільних. Озброєнні солдати-втікачі чинять розбої та нападають на людей. Відбирають матеріальні цінності, гвалтують жінок, в тому числі неповнолітніх", – розповів Федоров та закликав мирне населення триматися як можна далі від окупантів.

Рашисти давно втратили будь-яке людське обличчя і несуть лише горе оточуючим.

Нагадаємо, російські війська окупували території вздовж берега Азовського моря у перші місяці повномасштабного вторгнення. Міста Мелітополь, Бердянськ та Токмак стали головними пунктами росіян.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: