fbpx
Сьогодні
16:41 27 Кві 2024

Одна з ракет, якими росія сьогодні атакувала Україну, впала за 15 км від польського кордону

Фото: PAP

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що одна з російських ракет, яка була випущена під час масованого удару рф по Україні у ніч проти суботи, впала за 15 км від польського кордону.

Про це він написав у соцмережі X, пише Рубрика.

Туск написав, що у Львівській області сьогодні вночі "впали десятки бомб і ракет". За словами прем'єра, одна з російських ракет впала за 15 км від польського кордону.

Крім того, Туск розкритикував свого попередника, колишнього прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

"У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? І те, і те?" – написав він.

Що відомо про нічну комбіновану ракетну російську атаку

Варто додати, що у ніч на 27 квітня російські загарбники влаштували чергову масовану атаку на Україну ракетами різного типу, зокрема і балістикою: під ударом опинилися Дніпровщина, Львівщина та Івано-Франківщина.

Загалом під ворожою атакою цього ранку перебували Дніпро, Павлоград, Кривий Ріг, Стрий, окремі населені пункти Дніпропетровської та Івано-Франківської областей.

У компанії ДРЕК зазначили що росія атакувала чотири теплоелектростанції ДТЕК, серйозно пошкоджено обладнання.

Загалом у ніч на 27 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні 34 ракетами різних типів: сили ППО знищили 21 повітряну ціль.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: