fbpx
Сьогодні
12:58 03 Бер 2024

АТЕШ: вночі в тимчасово окупованій Феодосії вночі було знищено ворожий нафтогін

English version here

Фото: t.me/VentdeCrimee

У ніч на 3 березня, в тимчасово окупованій Феодосії півострова Крим було знищено нафтогін російських загарбників.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ у Telegram.

Як розповіли партизани, з окупаційних "органів влади" зазначили, що вночі був "приліт" по нафтогону у місті. За даними руху, наслідки удару усували аж до ранку.

"Втрати колосальні!", резюмували представники руху АТЕШ.

Водночас офіційних повідомлень про пошкодження нафтогону наразі немає.

Нагадаємо, що раніше цієї ночі повідомляли, що у місті Феодосія на сході тимчасово окупованого Криму прогриміли потужні вибухи.

За кілька хвилин у каналі повідомили ще як мінімум про три вибухи.

Як повідомляє Telegram-канал SHOT, у місті працює ППО.

"Два потужні хлопки пролунали в небі над містом на початку третьої години ночі. За деякий час пролунали ще кілька вибухів. Жителі низки вулиць міста повідомляють, що в їхніх будинках здригнулося скло, а у дворах спрацювали сигналізації у машин", зазначили у повідомленні.

Telegram-канал Крымский ветер повідомляє, що вибухи у Феодосії лунають в районі нафтобази. Туди поїхали автомобілі пожежників і швидкої допомоги.

Також у місцевих соцмережах писали про роботу протиповітряної оборони у місті по безпілотниках, які, ймовірно, намагаються атакувати місцеву нафтобазу.

Варто додати, що у ніч на 3 березня в тимчасово окупованому Криму через нібито масовану атаку із застосуванням безпілотників працювали сили та засоби протиповітряної оборони російських окупантів. Також повідомляли у соцмережах, що на півострові була низка вибухів.

Вибухи в окупованому Криму

Зазначимо, загалом у Криму наразі все частіше чують вибухи. Сили оборони України провели вже десятки операцій на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так, 13 лютого у тимчасово окупованому Криму під Джанкоєм та в тимчасово захопленому російськими загарбниками Маріуполі прозвучали гучні вибухи.

31 січня у тимчасово окупованому Криму неодноразово лунали вибухи. Їх чули як в районі Севастополя, так поблизу міста Саки. Місцеві Telegram-канали публікували фото та відео, на яких можна було помітити сліди від ракет у небі.

Також у мережі писали про нібито пожежу в районі аеродрому "Бельбек" після вибухів та роботи протиповітряної оборони окупантів. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук зробив заяву, натякнувши на удар по аеродрому "Бельбек".

Окрім того, 30 січня у тимчасово окупованому Криму Силами оборони України була вражена радіолокаційна станція системи протиповітряної оборони російських окупантів. Ворожа ціль була розміщена біля селища Роздольне.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: