fbpx
Сьогодні
15:58 27 Кві 2024

Сирський взяв участь у "Рамштайні" та відзвітував про ситуацію на фронті

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський взяв участь у 21-му засіданні Контактної групи з обороноздатності України, на якому розповів про ситуацію на фронті, що "має тенденцію до загострення".

Про це пише Рубрика, посилаючись на повідомлення у Telegram-каналі Головкома.

Генерал розповів, що перед учасниками коаліції виступив президент Володимир Зеленський, міністр оборони Рустем Умєров, начальник ГУР МОУ Кирило Буданов.

Рамштайн

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

"Я своєю чергою поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну обстановку, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об'єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження", – повідомив Сирський.

Рамштайн

Фото: Телеграм / СИРСЬКИЙ

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що подякував учасникам та особисто главі Пентагону Ллойду Остіну за послідовну підтримку України, Збройних сил, військову допомогу з боку США та всіх союзників і партнерів.

Що відомо про "Рамштайн-21"

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Міністр оборони США Ллойд Остін 26 квітня відкрив 21-е засідання Контактної групи з питань оборони України, так званого формату "Рамштайн", участь у якому беруть представники близько 50 країн.

Яку допомогу нададуть Україні:

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: