fbpx
Сьогодні
18:59 03 Бер 2024

У лікарні померла жінка, яка постраждала від ворожого обстрілу Одеси 23 лютого

Фото: Ілюстративне

В одеській лікарні сьогодні, 3 березня, померла жінка, що була поранена під час російської атаки на місто 23 лютого. Одеситці був 61 рік.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал голови Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олега Кіпера.

"Жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого 2024 року сьогодні, на жаль, померла у лікарні", – повідомив Кіпер.

Він повідомив, що весь період перебування у медзакладі стан пораненої залишався вкрай важким – критичним, вона перебувала у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

Жінці був 61 рік. Попри зусилля лікарів, вона померла.

"Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким", — написав Кіпер.

Атака дронами по Одесі ввечері 23 лютого

Нагадаємо, 23 лютого, увечері російські окупанти вчергове запустили ударні дрони по Україні.

Зауважимо, що російські окупанти регулярно використовують дрони-камікадзе "Шахед" у спробах вдарити по Україні. Їхніми цілями часто стає цивільна інфраструктура.

Повідомлялося, що російські окупанти вдарили дроном-камікадзе по житловому будинку в Одесі. Місцева влада згодом повідомила про щонайменше двох постраждалих внаслідок ворожої атаки, вони були у тяжкому стані.

Він розповів, що росіяни вже другу ніч поспіль б'ють по Одеській області ударними безпілотниками.

"В результаті ворожих обстрілів виникло руйнування з подальшим займанням житлового будинку в Одесі. Поки що відомо про двох постраждалих. Поранених у тяжкому стані доставлено до лікарні", – уточнив Кіпер.

За його словами, на місці працюють усі відповідні служби.

Пошукові роботи та гасіння пожежі продовжуються. Під завалами можуть бути люди.

Пізніше стало відомо про жертву.

Глава Одеської ОВА Олег Кіпер розповів, що на місці працюють усі відповідні служби. Крім того, в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" чиновник розповів про стан постраждалих внаслідок чергової атаки росіян по місту. За словами чиновника, троє поранених у важкому стані.

У ніч на 2 березня російські загарбники вчергове атакували Одесу ударними БпЛА "Шахед". Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у 9-поверховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована.

Станом на 10 ранку 3 березня через понад добу після ворожої атаки ударних дронів по Одесі, рятувальники з-під завалів багатоповерхівки намагаються дістати ще одне тіло жінки, біля неї виявили немовля: таким чином кількість загиблих зросла до десяти.

Як повідомлялось, у ніч на 2 березня окупаційні війська також атакували регіони України трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 та 17-ма ударними безпілотниками типу Shahed: силам протиповітряної оборони вдалося збити 14 БПЛА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: