fbpx
Сьогодні
Відео 22:57 23 Лют 2024

В Одесі ворог вдарив БпЛА по житловому будинку: є постраждалі

Сьогодні, 23 лютого, російські загарбники увечері вдарили дроном по житловому будинку в Одесі. Двоє мирних мешканців постраждали, вони у тяжкому стані.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на голову Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера в Telegram і "Думську" в Telegram.

Він розповів, що росіяни вже другу ніч поспіль б'ють по Одеській області ударними безпілотниками.

"В результаті ворожих обстрілів виникло руйнування з подальшим займанням житлового будинку в Одесі. Поки що відомо про двох постраждалих. Поранених у тяжкому стані доставлено до лікарні", – уточнив Кіпер.

За його словами, на місці працюють усі відповідні служби.

Пошукові роботи та гасіння пожежі продовжуються. Під завалами можуть бути люди.

Місцеве видання "Думська" вже публікує відео з пожежею в Одесі.

Нагадаємо, сьогодні, 23 лютого, увечері російські окупанти вчергове запустили ударні дрони по Україні.

Зауважимо, що російські окупанти регулярно використовують дрони-камікадзе "Шахед" у спробах вдарити по Україні. Їхніми цілями часто стає цивільна інфраструктура.

Остання атака "Шахедів" відбулася сьогодні, 23 лютого, вночі.

Нічна атака росіян

Нагадаємо, сьогодні, 23 лютого, вночі російські окупанти вкотре атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе "Шахед". Загалом у ніч на 23 лютого росіяни атакували 6 ракетами та 31 ударним БпЛА типу "Shahed". Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено 23 ударних дронів.

За даними Дніпропетровської ОВА, вночі над областю знищили 5 безпілотників, проте влучань уникнути не вдалося.

російські війська у Дніпрі поцілили в багатоповерховий житловий будинок та підприємство.

Внаслідок удару по будинку зруйновано два останні поверхи, кілька квартир ущент розгромлені, спалахнула пожежа на площі 20 квадратних метрів. Окрім того, пошкоджено 5 транспортних засобів, які були на прилеглій території.

Як згодом повідомили, у Дніпрі кількість загиблих внаслідок нічного обстрілу рф зросла до двох. Рятувальники виявили тіло жінки, яка загинула внаслідок нічної атаки.

Окрім того, росіяни обстрілювали Нікопольщину — з артилерії відкрили вогонь по райцентру, Мирівській та Червоногригорівській громадах. Там унаслідок обстрілів пошкоджено два підприємства, три приватні будинки, господарські споруди, також зачепило лінії електропередачі. Люди не постраждали.

Також у ніч проти 23 лютого російсько-окупаційні війська атакували Одесу ударними безпілотниками та ракетами. Влучили в цивільне підприємство. Відомо про трьох загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: