fbpx
Сьогодні
Відео 20:37 15 Лют 2024

Прикордонники під Бахмутом знищили ворожу бронегрупу

Прикордонники бригади "Помста" з побратимами з інших складових Сил оборони України розбили ворожу бронегрупу під Бахмутом.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, пише Рубрика.

"Рашисти, які намагалися штурмувати українські позиції, втратили 2 танки, третій панцерник ледь утік, а от піхота не змогла.

На Бахмутському напрямку ворог під димами кинув у штурм піхоту за підтримки трьох танків, модифікованих "мангалами". Один з ворожих панцерників ракетою зі "Стугни" знищили прикордонники бригади Гвардії наступу "Помста", – йдеться у повідомленні.

Іншу ворожу бойову машину підбили протитанкісти з бригади Сил оборони України.

Один з уражених панцерників розвернуло і, дезорієнтувавшись в диму, він почав вести вогонь у бік своїх позицій.

Українські воїни FPV-дронами добили підбиті машини, а також їхні екіпажі та штурмову піхоту, які намагалися втекти, розповіли у ДПСУ.

Нагадаємо, на Авдіївському напрямку в ніч на 14 лютого українські військові спалили колону російської техніки, яку окупанти намагалися перекинути до Авдіївки.

Ситуація на фронті

Як повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, українські захисники продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра, відбили атаки російських військ біля Авдіївки та уразили радіолокаційну станцію ворога.

Протягом доби на фронті відбулось 51 бойове зіткнення.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 9 атак в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

Також ворог завдав авіаційного удару біля Нью-Йорка Донецької області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Оріхово-Василівка, Богданівка, Іванівське Донецької області.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по:

  • 2 районах зосередження особового складу,
  • 1 артилерійському засобу,
  • 1 складу боєприпасів,
  • 1 радіолокаційній станції противника.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: