fbpx
Сьогодні
Відео 16:46 04 Лют 2024

Президент на Запоріжжі провів нараду щодо фронту

Фото: ОПУ

Глава держави Володимир Зеленський 4 лютого провів нараду з фронту в Запорізькій області. Також він побував на позиціях ЗСУ у районі Роботино.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на сайт президента та його Facebook.

"Провів нараду щодо безпекової ситуації в Запорізькій області. Заслухав доповіді військового командування, керівників правоохоронних органів", – розповів Зеленський.

За словами президента, в ході наради були розглянуті важливі питання.

"Ситуація на полі бою, оборонні дії на Авдіївському напрямку, ситуація в районі Роботиного та на інших ділянках фронту, фортифікації. Захист об'єктів критичної інфраструктури та оборонно-промислового комплексу регіону від ворога", – перелічив голова держави.

Під час наради, як зазначають на сайті президента, Володимир Зеленський заслухав доповіді командувачів:

  • ОСУВ "Таврія" Олександра Тарнавського,
  • ОУВ "Запоріжжя" Володимира Горбатюка про ситуацію на полі бою.

"Зокрема, йому доповіли щодо оборонних дій на Авдіївському напрямку, ситуації в районі Роботиного та на інших ділянках фронту, про облаштування оборонних рубежів", – додають в повідомленні.

Фото: ОПУ

Начальники обласних управлінь Служби безпеки України та Національної поліції доповіли Президентові щодо захисту об'єктів критичної інфраструктури та оборонно-промислового комплексу в регіоні від розвідувальної та диверсійної діяльності ворога.

Президент на позиціях ЗСУ у районі Роботиного

Президент України Володимир Зеленський приїхав на позиції українських військових у районі Роботиного, що на Запорізькому напрямку 4 лютого.

Село було звільнено від окупантів у серпні 2023 року.

Зазначимо, незважаючи на звільнення, російські війська постійно атакують позиції українських сил у районі Роботино Запорізької області, намагаючись повернути село під свій контроль. Остання доба не була винятком – ЗСУ відбили одну атаку ворога.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року Зеленський приїздив на Куп'янський напрямок у Харківській області. Глава держави побував у передовому командному пункті.

Що відомо про контрнаступ Збройних сил України влітку 2023 року

За даними Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. Захисникам доводиться стикатися з сильно замінованими територіями та добре збудованими укріпленнями ворога.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: