fbpx
Сьогодні
Відео 13:34 03 Лют 2024

На Рівненщині сталася смертельна ДТП: без батьків залишилися 13 дітей

Фото: Телеграм / ДСНС Рівненщини

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася за участю мікроавтобуса та вантажівки у Рівненській області, внаслідок якої загинули четверо людей: відразу 13 дітей залишилося без батьків.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Рівненської ОВА Олександра Коваля, ДСНС Рівненської області, поліцію Рівненської області.

Як розповів очільник області, трагедія сталася на території Березнівської громади.

"Трагічна ДТП сталася учора на території Березнівської громади. У результаті зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою загинуло чотири людини", – розповів голова ОВА.

Як наголосив Коваль, без батьків та матерів залишилися діти з двох родин.

"В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п'ятеро. Нині усі неповнолітні перебувають з родичами. Служба у справах дітей ОДА тримає ситуацію під контролем", – додав він.

Рівненщина, ДТП

Фото: Телеграм / ДСНС Рівненщини

Що відомо про аварію?

Як розповіли у ДСНС, 2 лютого близько 10:00 ранку до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito та вантажівки DAF у селі Михалин Рівненського району.

Поліціянти на місці події встановили, що на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова.

Надзвичайники попередньо повідомили, що за допомогою спеціального обладнання деблокували із понівечених транспортних засобів трьох загиблих та двох травмованих громадян.

Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки – 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші.

"Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні", – зазначили в поліції області.

Нагадаємо, що порівнюючи з 2022 роком минулого року в Україні кількість ДТП зросла на чверть, а смертність внаслідок таких автопригод підвищилася на 9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: