fbpx
Сьогодні
16:25 06 Січ 2024

Нові деталі наслідків низки вибухів в Криму: ЗМІ заявили про десятки окупантів під завалами

Фото: Ілюстративне

4 та 6 січня внаслідок ракетних ударів по території тимчасово окупованого Криму окупанти ймовірно зазнали великих втрат особового складу: відомо про щонайменше 12 загиблих.

Про це повідомляє Telegram-канал "Досьє шпигуна".

До того ж, на території командного пункту 31-ї дивізії ППО ВКС рф ймовірно під завалами знаходяться близько 80 окупантів. 

Нагадаємо, що 4 січня, у Криму пролунала низка вибухів. У мережі публікували фото та відео, на яких можна побачити, що на півострові були "прильоти". Пізніше у Збройних силах України підтвердили, що було завдано удару по командному пункту ворога під Севастополем.

Росія підтвердила ліквідацію 23 своїх військових під час учорашнього (4 січня) українського удару по тимчасово окупованому Криму. Серед них є високопоставлені офіцери та "спецназ".

У ЗМІ повідомляють, що під час атаки українські військові спочатку використовували хибні ракети-приманки, попередньо ADM-160A. Після цього ймовірно був удар крилатими ракетами Storm Shadow.

Спочатку в населеному пункті Затишне біля Євпаторії було вражено частину радіолокації 31-ї дивізії ППО ВКС рф. Унаслідок удару радіолокаційна станція та вузол зв'язку були знищені.

За попередніми даними, в результаті удару було поранено трьох окупантів.

Згодом повторного ракетного удару було завдано удару по об'єкту на території Севастополя. Цього разу ціллю українських захисників став захищений командний пункт 31-ї дивізії ППО ВКС рф.

Унаслідок удару 12 російських окупантів було знищено, ще 9 отримали поранення.

Також стало відомо, що під завалами опинилося понад 80 загарбників. За попередніми даними, одним із знищених росіян виявився військовослужбовцем у званні генерал, проте його прізвище поки невідоме. Водночас підтверджено загибель командира 3-го радіотехнічного полку ВКС РФ.

Варто зазначити, що в ніч на 6 січня українські військові завдали удару по аеродрому "Саки". В результаті було знищено командний пункт 43-го окремого морського штурмового авіаційного полку. Повідомляють про щонайменше чотирьох ліквідованих окупантів.

Своєю чергою у ЗСУ підтвердили знищення ще одного пункту управління в Криму.

Також стало відомо, що українські військові вчора уразили російські склади боєприпасів у тимчасово окупованому Криму.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: