fbpx
Сьогодні
18:07 04 Січ 2024

Командний пункт знищено: Олещук підтвердив влучання в районі Севастополя та передав "привіт" окупантам

English version here

4 січня Повітряні сили ЗСУ провели успішну операцію в Криму: в тимчасово окупованих Севастополі та Євпаторії  пролунали вибухи, очевидці оприлюднили відео влучань.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram командувача Повітряних сил генерал-лейтенант Миколи Олещука, СтратКом ЗСУ.

"2-го січня міністерство брехні РФ відзвітувало про ураження російськими ракетами "бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев'ятьма генералами ЗСУ", зазначив керманич ПС ЗСУ.

До того ж Олещук передав привіт російським загарбникам.

"Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу!", резюмував командувач.

Своєю чергою у ЗСУ теж повідомили, що близько 15.00 Збройні сили України уразили командний пункт з'єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Севастополь

Фото: Телеграм / СтратКом ЗСУ

Нагадаємо, що на півострові Крим у тимчасово окупованих Севастополі, а також Євпаторії прогриміли вибухи: очевидці стверджують про "прильоти", а російське міноборони про збиття 10 ракет.

Севастополь, ракетна атака

Фото: Кримський вітер

Перед оголошенням повітряної тривоги, окупаційна влада перекрила рух Кримським мостом.

Варто зазначити, що наразі офіційні особи, чи військове командування України жодним чином не коментувало ситуацію. Також тишу зберігає окупаційна так звана "влада".

У соцмережі повідомили про влучання у військову частину.

"Одну українську ракету начебто збили, а друга влучила у військову частину (КП зв'язку) в Юхариній балці в Севастополі. Зараз туди поїхали швидкі та пожежники, повідомляють наші підписники", – пише "Крымский ветер".

Що відомо про знищення російських кораблів Силами України

Зазначимо, що загалом у Криму все частіше чують вибухи. Наші захисники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так у жовтні 2022 року морські дрони Служби безпеки України атакували кораблі Чорноморського флоту рф у Севастопольській бухті, пошкодивши зокрема фрегат "Адмирал Макаров".

Загалом у 2023 році дрони СБУ уразили:

Своєю чергою начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що Сили оборони України здатні за необхідності уразити противника на будь-якій частині тимчасово захопленого росією Криму. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: