fbpx
Сьогодні
10:40 06 Січ 2024

Гуменюк прокоментувала удар по пункту управління під Севастополем: хай понервують

Для того, щоб позбавити російських загарбників зв'язку на південному напрямку фронту, ЗСУ здійснили удару по пункту управління ворога під Севастополем.

Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Наша бойова робота базується як раз на тому, щоб діяти по конкретних точках і вирахуваних об'єктах з урахуванням того, що ворог може переховуватися за мирним населенням.

Тому будемо сподіватися, що дорозвідуванні дані нам дозволять зробити об'ємні висновки, щоб переконатися, що керування військами ворог втрачає продуктивно за нашої роботи", – сказала речниця.

Як зауважила Гуменюк, інформація про те, що це був командний пункт з'єднання окупаційних військ, є попередньою. Остаточні відомості ще уточнюють.

Також керівниця пресцентру прокоментувала інформацію, яка шириться мережею, про те, що уражений пункт управління під Севастополем відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем.

Вона не виключає цього, при цьому ще раз наголосила, що дані уточнюють. Та все ж, зі слів Гуменюк,  метою операції насамперед було позбавлення окупантів зв'язку на південному напрямку.

"Але мета була саме така: позбавити південного напрямку, зокрема, керування. А зв'язок – це нерви військової операції, тому хай понервуються", – заявила вона.

Що відомо про атаки ЗСУ на військові об'єкти окупантів у Криму

Нагадаємо, вчора, 4 січня, у Криму пролунала низка вибухів. У мережі публікували фото та відео, на яких можна побачити, що на півострові були "прильоти".

Пізніше у Збройних силах України підтвердили, що було завдано удару по командному пункту ворога під Севастополем. Інформації про втрати РФ поки що немає.

Проте росія підтвердила ліквідацію 23 своїх військових під час учорашнього (4 січня) українського удару по тимчасово окупованому Криму.

Серед них є високопоставлені офіцери та "спецназ".

Також стало відомо, що українські військові вчора уразили російські склади боєприпасів у тимчасово окупованому Криму.

Окрім того, у ніч на 6 січня у Криму в районі тимчасово окупованої Євпаторії пролунали потужні вибухи. Як зазначали, очевидці нарахували до 10 вибухів поблизу аеродрому "Саки" у Новофедорівці.

Своєю чергою у ЗСУ підтвердили знищення ще одного пункту управління в Криму.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: