fbpx
Сьогодні
Відео 14:56 18 Лис 2023

Уперше на Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023 відкрився український павільйон

English version here

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

На всесвітньо відомому Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023 вперше Україна представила свій власний національний павільйон. За сприяння українського посольства в Республіці Сінгапур шість інноваційних вітчизняних компаній мають змогу продемонструвати потенціал нашої фінтех-екосистеми на світовій арені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на посольство України в Сінгапурі.

Як повідомляють, український національний павільйон офіційно відкрила Посол України в Республіці Сінгапур Катерина Зеленко.

Сінгапур виставка Україна

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

Посолка підкреслила важливість участі України у Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF) 2023, наголосивши на його важливій ролі у розбудові міцних ділових зв'язків між Україною та Південно-Східною Азією.

"Участь України у SFF 2023 є важливою віхою: ця платформа надає унікальну можливість продемонструвати виняткові таланти та технологічні досягнення нашого фінтех-сектору.

Встановлення міцних ділових зв'язків з країнами Південно-Східної Азії та світу є важливим кроком на шляху до взаємного зростання та співпраці", підкреслила Зеленко.

Довідка

Сінгапурський фестиваль фінансових технологій є однією з найбільших платформ у світі для спілкування та співпраці світової фінтех-спільноти. Очікують, що цього року захід об'єднає 62 000 учасників, які представлятимуть 10 000+ організацій зі 134 країн світу.

Сінгапур виставка Україна

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

Українська делегація на SFF 2023 складається з шести компаній, кожна з яких пропонує особливий набір навичок та рішень для глобального фінтех-ландшафту.

Їх присутність підкреслює прагнення України до розвитку співпраці, обміну досвідом та вивчення взаємовигідних можливостей зі світовою фінтех-спільнотою.

Нагадаємо, що у Києві 9 листопада відбулося відкриття Центру посилення спроможностей з відбудови та модернізації України (Center for Advancement in Restoration and Modernization Capacity – CARMC). Центр створено за ініціативи Кабінету міністрів України та Київської школи економіки при підтримці Групи Світового банку.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: