fbpx
Сьогодні
12:15 13 Лис 2023

У захопленому Маріуполі ліквідували співробітника ФСБ та трьох місцевих "поліціянтів"

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі впродовж останніх днів "загинули" четверо окупаційних силовиків.

Про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя, передає Рубрика.

"У Маріуполі за загадкових обставин загинули четверо правоохоронців", – йдеться у повідомленні міськради з посиланням на російський телеграм-канал.

Зазначається, що за отриманою з трьох різних джерел інформацією у ФСБ та серед працівників "МВС ДНР", одного співробітника "поліції" було підірвано у своїй машині 10 листопада.

Спочатку це списали на несправність автомобіля, але пізніше було встановлено, що там була вибухівка.

Потерпілий помер у лікарні.

Крім того, 10 та 11 листопада у місті було вбито ще двох "поліцейських" та одного співробітника ФСБ, вони були застрелені.

"Усі загиблі брали участь у розслідуванні діяльності українських диверсантів та загадкових вбивств військових, які були в останні місяці в тимчасово окупованому Маріуполі", – підкреслили у міській раді.

Як повідомлялося, у Маріуполі 10 листопада цього року підірвали автомобіль одного з поліціянтів окупаційного корпусу.

На тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Маріуполі, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника. Також загарбникам не дають спокійного життя на ТОТ українські партизани.

 Так, 8 листопада у Луганську стався вибух.

У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Удару завдали напередодні. Вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області лунали вибухи. Спочатку повідомлялося, що їхнім епіцентром стало місце розташування окупантів на базі "Лотос".

Згодом з'явилася інформація, що під час удару за місцем дислокації окупантів у Скадовську було ліквідовано високопоставлених офіцерів окупаційної армії.

За даними Telegram-каналу ASTRA, 10 осіб загинули і ще 11 поранені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: