fbpx
Сьогодні
Відео, фото 11:58 10 Лис 2023

У Маріуполі пролунав вибух: підірвалося авто місцевого "поліціянта"

У тимчасово захопленому Маріуполі пролунав гучний вибух. Як зазначається, було підірване авто одного з "поліціянтів" окупаційного корпусу.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Рубрика.

За його словами, вибух пролунав по проспекту Металургів у Маріуполі.

Зранку 10 листопада місцевий Telegram-канал "Маріупольский Спротив" повідомив, що "передав подарунок" російським ставленикам у Маріуполі до Дня поліції у росії.

Фото: Спротив / Telegram

Зазначимо, що останнім часом відбувається активна ліквідація російських зрадників на окупованих територіях. Так, 8 листопада у Луганську стався вибух.

У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Удару завдали напередодні. Вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області лунали вибухи. Спочатку повідомлялося, що їхнім епіцентром стало місце розташування окупантів на базі "Лотос".

Гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що внаслідок удару постраждали "жителі Скадовська". Він називає цифру в 11 осіб, які отримали поранення та госпіталізовані до лікарні.

Сальдо запевняє, що нібито одну ракету збила ППО, а друга нібито "атакувала приватний сектор", через що пошкоджені будинки.

Пізніше стало відомо, що в результаті удару вбито 5 і поранено щонайменше 15 російських військових. Щоправда, "приліт" припав не на базу "Лотос", а на інше місце скупчення ворога.

Згодом з'явилася інформація, що під час удару за місцем дислокації окупантів у Скадовську було ліквідовано високопоставлених офіцерів окупаційної армії.

За даними Telegram-каналу ASTRA, 10 осіб загинули і ще 11 поранені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: